top of page

Hotel OldInn Český Krumlov - pobyt s pejskem

„A proč nejedem o víkendu třeba do Krumlova?“ byla moje otázka. Jako první na nás z prohlížeče vyskočil hotel OldInn, šanci jsme chtěli dát i dalším zobrazeným ale po ne příliš těžkém uvažování, jsme rezervovali právě hotel OldInn. Zamilovali jsme si interiér na ftokách, jeho umístění a hlavně také "akceptujeme psy"


Hotel OldInn Český Krumlov - pobyt s pejskem

Hotel má velmi dobrou polohu v jedné z nejzajímavějších a nejnavštěvovanějších částí jihočeského města Český Krumlov "UNESCO" - náměstí Svornosti. Je to také jeden z nejstarších domů, jehož historie se datuje 600 let zpět. V tomto domě byl po celá léta malý pivovar, pekárna perníku nebo dokonce prádelna.


Interiérový design se nese ve skandinávském stylu, který je nám velmi blízký. Komfort v kombinaci s elegantním a moderním luxusem je něco, co nás vždy dostane. Pokoje jsou prostorné a jsou skvěle vybané se zajímavými prvky, jako je například televize ve zlatém rámu. Smozřejmostí je čaj a káva. Dokonce máte možnost vybrat si ze tří různých druhů polštářů, stačí zvednout telefon a zavolat pokojovou službu.


Náš čtyřnohý chlupáč dostal na pokoj mističku a dvě sušenky, což velmi oceňujeme, protože cena za psa na noc je 500 Kč. Není to malá částka a v hotelech jsme bohužel platili i víc (za 5kg roztomilosti), ale tady jsme alespoň něco dostali a měli pocit, že je vítán.


Restauraci, která je součástí hotelu, jsme bohužel nevyzkoušeli, ale nabídka vypadala vcelku lákavě. Zaměřuje se na asijské jídlo s pár mezinárodními pokrmy. Ráno se restaurace mění v prostor na snídani od 7 do 10 hodin. Tady jsme upřímně očekávali trochu více. Minimální výběr ovoce, téměř žádné dezerty, máslo a džem byly na opačné straně místnosti než bylo pečivo. Nebyly zde žádné alternativy, jako například sójový jogurt nebo mandlové mléko apod. Teplý bufet byl o klobásách a slanině, ale například nenabízel palačinky, lívance ani ovesnou kaši.


Hotel Old Inn Český Krumlov

MINIMALISMEM PROTI STRESU - přečíst článek


Hotel Old Inn Český Krumlov
Hotel Old Inn Český Krumlov
Hotel Old Inn Český Krumlov
Hotel Old Inn Český Krumlov
Hotel Old Inn Český Krumlov
Hotel Old Inn Český Krumlov


 

PIN THIS

Hotel Old Inn review Český Krumlov
Hotel Old Inn Český Krumlov



Capture.JPG

Mathew & Klara

IMG_8952.jpg

Our online friendship led us to a long-distance relationship that turned into marriage, 11 years together and in summer 2022 we also promoted to parents to the sweetest baby boy.

Our passion is nature, wellness and photography, we strongly believe, that life is in our hands and with this motto in our mind we create our life path.

 

Our blog contains articles about healthy lifestyle, relationships, wellness and minimalism 

Read more

Lightroom

presets

lightroom presets

Download our presets for FREE and adjust your photos like us

How to collaborate
with hotels
hotel collaboration.jpg

Find out how to collaborate with hotels for a free stay.

We teach you the exact steps we take and give you tips to land a successful collaboration with less than 1.000o followers.

simplifying

motherhood

WAYS TO SIMPLIFY MOTHERHOOD

Download the Motherhood guide with tips that you can do to simplify your family life today, so that you have more time for slow, simple, peaceful living, that brings joy to you all.

bottom of page